Fabrica

SafeSteel!

Proiectam si construim structuri metalice pentru siguranta deplina a oamenilor si cladirilor. In fabrica de confectii metalice din Suceava realizam orice tip de structura, indiferent de complexitate. Calitatea este elementul de referinta si am facut o obsesie pentru ea. Suntem preocupati de mediul inconjurator si de impactul activitatii noastre. Putem contribui la o viata mai frumoasa si o facem. O construim.

Investim! Investim in oameni si in utilarea cat mai moderna a fabricii de uzinare - sudare metale. Fluxul tehnologic proiectat este organizat pe linii de asamblare continua si poate fi ramificat in functie de necesitati, practic pentru toate tipurile de structura sau confectii metalice. Am invatat ca pentru a usura viata ta, trebuie sa venim cu solutii complete si fiabile. Reusim sa crestem si sa dezvoltam proiecte de succes. Impreuna, putem face orice!

Baza de productie moderna

In cei 1200 de mp de hale de productie realizam confectii metalice pentru structuri de rezistenta, hale, mall-uri, hypermarketuri, cladiri de birouri si case. Am dotat halele de productie cu utilaje de tranfer si ridicare, cu linii de prelucrare cu comanda numerica, masini de taiat cu plasma si 16 posturi de sudura Mig/Mag pentru asamblarea reperelor.

Exigentele clientilor sunt satisfacute cu magnitudine, asiguram garantia unui produs durabil. Vopsim structurile metalice in camp electrostatic sau prin pulverizare pentru o protectie anticoroziva inalta. Facute sa reziste!

Un proiect de succes se incheie cu livrarea si montajul confectiilor uzinate. Poti avea incredere deplina in produsele care ies din fabrica noastra.

Obiectivele Noastre
Vrem ca viata ta sa fie putin mai usoara. Suntem aici sa gasim solutii si sa le punem in aplicare. Producem structuri metalice pentru arhitecturi simple sau complexe care sa dureze. Mult! Care sa fie sigure! Care sa impresioneze!
Constructii metalice
Uzinare si montaj structuri metalice

De la materie prima si pana la produsul finit, urmarim respectarea tuturor normativelor. Ne place ceea ce facem si fluxul din fabrica de confectii metalice este unul firesc, organizat pe linii de asamblare continua, conform necesitatilor si comenzilor.

In fabrica de confectii metalice SafeSteel se pun bazele viitoarelor constructii de hale, mall-uri, hypermarketuri, cladiri de birouri si case. Suntem aici sa construim. Asta stim! Asta facem!