Companie

SafeSteel!

Noi suntem SafeSteel si facem viata clientilor nostri mai usoara. Oferim incredere deplina in ceea ce facem. Si cum facem!

Stim ce vrem si ce putem. De peste 10 ani nu ne dam inapoi de la niciun proiect din domeniul constructiilor civile si industriale din Romania. Construim structuri de rezistenta, hale, mall-uri, supermarketuri, cladiri de birouri si case. Cum? Cu pasiune! Cu pricepere si neobosita dorinta de a cladi, pentru de a ridica structuri unice, cu personalitate.

Poti avea incredere deplina in cine suntem si ce putem face. Suntem aici sa construim.

Suntem aici sa construim

Am fi putut face masini, avioane sau telefoane. Noi am ales sa construim. De ce? Pentru ca la asta ne pricepem. Si ne pricepem bine.

Experienta? Avem. Peste 10 ani. In ce? In constructii civile si industriale.

Specialisti? Avem. Peste 150. In ce? In lucrari de arhitectura si finisaje interioare, de la cele mai mici pana la cele mai complexe.

Utilaje? Avem utilaje si echipamente specifice activitatii de constructii. Dispunem de mijloace de transport si infrastructura.


Contacteaza-ne!
Calitate
Calitate
Construim si executam lucrari a caror element de referinta este calitatea. Feedbackul primit ne demostreaza ca urmam directia corecta.
Transparenta
Transparenta
Comunicam sincer si deschis, atat cu clientii cat si cu partenerii. Reusim sa fim la inaltime pentru ca suntem cei mai buni. Putem!
Adaptabilitate
Adaptabilitate
Planul pe hartie si situatia din teren nu se aliniaza mereu. Ne adaptam situatiei, venim cu solutii si ne indeplinim mereu obiectivele.
Profesionalism
Profesionalism
Respectam termenele si conditiile contractuale. Avem o incredere de nezdruncinat in fortele noastre. In ce putem face. Si reusim intotdeauna.
Peste 150 de specialisti

Ne bazam pe oamenii nostri, pe specialisti. Ingineri, economisti, maistri, muncitori - toti au o mare experienta in constructii si o pasiune pentru a face, a cladi, a inalta.

Obsesia pentru calitate este molipsitoare. Pasiunea pentru constructii ne defineste. Suntem norocosi sa facem ce iubim. Si iubim sa construim. Orice.

Structuri metalice
Utilaje si echipamente

Avem masini si utilaje pentru orice tip de constructie: motostivuitoare, incarcatoare frontale telescopice, autoutilitare 3.5 t, autoutilitare 7.5 t, camion cu remorca, etc.

Dispunem de utilaje si echipamente pentru a duce la bun sfarsit orice activitate de constructie: structuri de rezistenta, hale, mall-uri, supermarketuri, cladiri de birouri si case.