Structuri metalice

SafeSteel!

Proiectam, producem si montam

Structuri metalice

Iubim constructiile pe structura metalica pentru versatilitate si posibilitatile nelimitate de arhitectura. Am demostrat de nenumarate ori ca suntem profesionisti si ne-am castigat increderea in cei peste 10 de experienta. Pe structuri metalice reusim sa construim blocuri de locuinte, sedii de firma, parcari auto etajate, cladiri comerciale, hale de productie, hale de depozitare si logistica, reprezentante, service-uri auto si spalatorii, hangare, hale agricole, cladiri cu destinatie sportiva sau de agrement etc.

Elemente de structura

Realizam elemente pentru structuri metalice: stalpi, stalpi cu CTV, stalpi pentru sprijin, grinzi si grinzi cadru. Cu cat gradul de complexitate este mai mare, cu atat suntem mai fericiti. Ne plac lucrurile complicate. Ne atrag ca un magnet.

Structurile metalice permit o complexitate arhitecturala mai mare decat te-ai astepta. Si ne place asta. Si stim sa facem atat structuri metalice simple cat si structuri metalice complicate.

Obiectivele Noastre
Grija pentru mediu este prezenta in tot ceea ce facem. Otelul, materia prima din structurile metalice este reciclabil. Ne asiguram ca procentul de materiale reziduale este mic si cautam solutii cat mai prietenoase cu mediul inconjurator. Schimbarea vine cu fiecare din noi.
Constructii metalice
Structuri metalice
Structuri metalice
Structuri metalice
Structuri metalice
Fara limite
Imaginatia este ultima frontiera. Realizam structuri metalice si construim spatii versatile, usor de compartimentat. Punem toata priceperea noastra la bataie si cum nu ne place sa lasam lucrurile neterminate, le si mobilam. Am spus ca vrem sa iti facem viata mai usoara si reusim sa o facem.
Constructii metalice
All in one

Proiectam, producem, livram si montam structuri metalice. Avem logistica necesara si specialisti pregatiti si instruiti sa foloseasca cele mai noi tehnologii. Ne ocupam de tot, indiferent de marimea proiectului si de tipul de constructie, civila sau industriala.

Ne-am fidelizat clientii printr-o calitate deplina a lucrarilor. La timp.