Constructii

SafeSteel!

Suntem aici sa construim

Structuri de rezistenta, hale, mall-uri, hypermarketuri, cladiri de birouri, case

Suntem SafeSteel si de peste 10 ani construim. Construim cu pasiune si punem toata proceperea si know-how-ul dobandit in anii de experienta in domeniul constructiilor civile si industriale. Avem o obsesie pentru calitate, pentru lucrul bine facut. Ne implicam trup si suflet in orice proiect si dezvoltam solutii in care sa ai incredere. Totala.

Facem ceea ce stim mai bine, constructii care sa dureze. Ne deschidem orizonturile pentru a fi mereu pusi la punct cu ultimele tehnologii si metode de constructie.  Avem incredere in noi, in ceea ce putem face. Reusim sa finalizam cu succes tot ceea ce incepem. Suntem o companie de constructii si vrem sa iti facem viata mai usoara si, de ce nu, mai frumoasa.

Pasiune pentru constructii civile si industriale

Plini de energie si pusi pe treaba, suntem gata pentru a incepe un nou proiect, o noua provocare. Am facut din meserie o pasiune. Ne-am slefuit in anii care au trecut si ne-am perfectionat in constructii de orice fel. Facem din visul tau proiectul nostru. Il inaltam. Il finisam. Il mobilam. Fix asa cum vrei tu.

Suntem norocosi. Facem ceea ce iubim. Si tu, in caliate de beneficiar esti norocos. Construim bine. Poti avea incredere absoluta in ceea ce facem. Si cum facem.

Obiectivele Noastre
Neobositi, mereu implicati 100% in proiecte, reusim sa facem tot ceea ce ne-am propus. Nu umblam cu jumatati de masura si nu facem compromisuri. Calitatea este prezenta in fiecare actiune si fiecare actiune este dusa pana la capat. Partenerii nostri au incedere in noi. Si tu poti avea incredere. Lasa proiectul tau in grija noastra.
Constructii metalice
Structuri
Structuri
Proiectam, producem si montam structuri metalice destinate constructiilor civile si industriale.
Hale
Hale
Construim hale metalice pentru orice destinatie: agricole, industriale, logistice si de agrement.
Office&Comercial
Office&Comercial
Construim mall-uri, hypermarheturi, showroom-uri si cladiri de birouri pe structuta metalica.
Case
Case
Construim case frumoase si rezistente pe structura metalica usoara. Executie rapida si de calitate.
Din ce in ce mai buni
Lectia calitatii nu se termina niciodata. Asta pentru ca dorim sa fim din ce in ce mai buni. Urmarim toate noutatile si inovatiile din domeniul constructiilor civile si industriale, le testam si implemantam pentru a descoperi noi materiale si noi metode de constructie.
Constructii metalice